Om oss

Fakta

Viola Blommor drivs av Mats Lindén. Även dottern Christine Lindén jobbar i Butiken som drivits inom samma släkt ända sedan 1916, då Otto Lindén startade butiken. Christine är 4:de generationen

Vi har varit en välkänd blomsteraffär sedan 1916 och vårt nuvarande läge i Kochska Gränden har vi haft sedan 1977.

I företaget finns 6st  anställda florister. Vi utför det mesta inom det floristiska hantverket. Vi levererar ca 5000 blommogram per år i Uddevalla med omnejd.

Vår affärsidé, är att hålla service och kvalitet och att erbjuda produkter och tjänster för glädje och omtanke genom professionellt hantverk och kunskap i en inspirerande miljö där kunden finns.

På bilden: Otto Lindén, i sin butik.

Garanti

Vi har garanti på alla våra blommor!

Snittblommor är färskvara och olika sorter har olika hållbarhet, en bukett står generellt i 3-5 dagar men det är inte ovanligt att vissa blomsorter håller längre vid rätt hantering. Buketter ska snittas om med en ren och vass kniv eller floristsax (avsedd för snittblommor) och arrangeras i en ren vas med kallt vatten för bästa hållbarhet. Gör nya snittytor och byt vatten regelbundet. Om du av någon anledning inte är nöjd ber vi dig kontakta oss snarast efter leverans, dock senast 3 dagar efter att leverans har skett. Spara alltid dina blommor i vas tills vi mottagit din reklamation.

Detta är vår garanti

Vill du beställa blommogram Nu klicka här!